Get Adobe Flash player

KATALOG FILII W JERUZALU

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               


Ta nasza wolność : reportaże historyczne
"Reportaże historyczne "

LDR
01856cam1a2200553|i|4500
001
n 20200807152957079048
003
_ _
MATEO_Group
005
20200807153944.0
008
200807s2018 pl ho |000 0cpol
020
_ _
a 9788380983793 c zł 50
035
_ _
a MD..20200807152957079048.
040
_ _
a WA N c WA N d MIN_MRO
045
2 _
b d1939 b d2015
046
_ _
k 2018
100
1 _
a Jarosiński, Dariusz e Autor
245
1 0
a Ta nasza wolność : b reportaże historyczne / c Dariusz Jarosiński.
246
3 0
a Reportaże historyczne
260
_ _
a Białystok ; a Olsztyn ; a Warszawa : b Instytut Pamięci Narodowej - Komisja Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu, c 2018.
300
_ _
a 670, [2] strony : b faksymilia, fotografie ; c 25 cm.
336
_ _
a Tekst b txt 2 rdacontent
337
_ _
a Bez urządzenia pośredniczącego b n 2 rdamedia
338
_ _
a Wolumin b nc 2 rdacarrier
380
_ _
a Książki
380
_ _
a Literatura faktu, eseje, publicystyka
386
_ _
a Literatura polska m Przynależność kulturowa
388
1 _
a 2001-
388
2 _
a 2001-
504
_ _
a Bibliografia na stronie [672].
648
_ 7
a 1901-2000 2 DBN
648
_ 7
a 1939-1945 2 DBN
648
_ 7
a 1945-1989 2 DBN
648
_ 7
a 1989-2000 2 DBN
648
_ 7
a 2001- 2 DBN
650
_ 7
a II wojna światowa (1939-1945) 2 DBN
650
_ 7
a Podziemie polityczne i zbrojne (1944-1956) 2 DBN
650
_ 7
a PRL 2 DBN
650
_ 7
a Żołnierze wyklęci 2 DBN
651
_ 7
a Polska 2 DBN
655
_ 7
a Antologia 2 DBN
655
_ 7
a Biografia 2 DBN
655
_ 7
a Wywiad dziennikarski 2 DBN
655
_ 7
a Reportaż 2 DBN
658
_ 7
a Historia
710
2 _
a Instytut Pamięci Narodowej 4 pbl e Wydawca
920
_ _
a 978-83-8098-379-3
980
_ _
a 94(438).082.2
980
_ _
a 94(438).083.3
980
_ _
a (047)